menu

Jeg vil ikke stå i vejen for dig’.


Jeg ønsker ikke at høre noget fra din agent eller dine brødre om at ville spille for Real Madrid, fordi hvis du gør du kan gå. Jeg har ikke tænkt mig at stå i vejen. Til £ 125million vi kan få to andre topspillere, er det ikke et problem’.

2 Solskjær skal indstille posten lige med Paul Pogba over hans Man United fremtiden, siger Perry Groves ”Solskjær har sagt at han ønsker hans hold spiller med samvær, rytme og holdning – han vil have dem til at være den hårdest arbejdende i ligaen og den stærkeste. ”Pogba har fået bedre siden Solskjær har været der, men jeg har set ham i spil, og for det talent han har, han ikke fat i spillet ved nakkeskindet, han ikke dominere alle omkring ham, og han ikke sætte det arbejdsomhed i uge efter uge, spillet efter spil. ”Så hvis Solskjær har fået noget om ham, skal han sende en besked ud til nogen anden i Manchester United og siger:’Hvis du ønsker at forlade denne klub, er det ikke et problem, kan du gå. Jeg vil ikke stå i vejen for dig’. ”De dage af Solskjær være alles ven, af smilende, griner og sjov, de har gået.” “Jeg tror ikke, de har fået en chance for at vinde titlen, når Ole er manager.” “Hvis Solsjkaer har noget om ham, skulle han sige til Paul Pogba han kan gå, hvis han ønsker at forlade.” Perry Groves mener #MUFC skal sælge Pogba hvis han ønsker at slutte sig til Real Madrid 🔥 pic.twitter.com/tna70epMmC – talkSPORT (@talkSPORT) 29 Mar 2019

WWE er på opløbsstrækningen af ​​WrestleMania og med det store show tårner, er enhver beslutning kommer under mikroskopet. Lad os tage et kig på rygter flyder rundt i dag: 3 Vince McMahon er nøglen beslutningstager for WWE Mandy Rose ville vinde dødelig-fire-vejs på SmackDown live Mandy Rose, Sonya Deville, Carmella og Naomi var planlagt til ansigt ud i en fatal-fire-vejs tirsdag før Charlotte fik en titel skud mod Asuka.

Den fire-vejs blev skrottet som et resultat, og ifølge Dave Meltzer, Mange Rose var planlagt til at vinde det, og få et match med mester på WrestleMaina 35. 3 Mandy Rose har været at få et skub på SD-Live-Goldust forlader WWE? Pro Wrestling Sheet rapporterede, at mangeårige WWE superstjerne Goldust ville forlade selskabet på sin kontraktens udløb i maj. Den 49-årige har afvist dette begreb og åbent afvist disse rapporter.

Naturligvis spekulation fortsætter, at han vil slutte sig til sin bror Cody Rhodes’ promotion Alle Elite Wrestling. Jeg er stadig under kontrakt med @wwe, og alt, hvad der bliver sagt online er bare snak, og komplet lort.

Det er præcis derfor, jeg hader smarte mærker! – Dustin Rhodes (@dustinrhodes) 28. marts 2019 WrestleMania 35 vigtigste begivenhed plan I lyset af Charlotte Flair vindende SmackDown Levende Kvinders titlen, mange fans troede WWE ville forene titlen i den tredobbelte trussel vigtigste begivenhed på WrestleMania 35. Det er ikke den tilfælde ifølge The Observer. Den, der er fastgjort vil miste deres titel og den anden vil beholde.

SENESTE WWE NYHEDER Big Dog bark Roman Reigns har en strålende svar adspurgt om Conor McGregor sammenføjning WWE God til en deadman Den Undertaker indlæg nye foto viser utrolig vægttab The Game Triple H eksklusiv: Nyheder på næste NXT britiske overtagelse og mere The Man Becky Lynch gør mere WWE historie og overhaler John Cena i processen Spoiler Hvordan WWE er booking finish til WrestleMania 35 vigtigste begivenhed rygte runde-up WWE sladder søjle: senest den Undertaker s og John Cena roller på WM35 Scottish Terminator Drew 1xbet.footballresultstoday.org McIntyre på sin rejse til WWE og vender romerske hersker på WM35 Big matcher WrestleMania 35: den fulde rygter kort lige nu WOOOOOO Charlotte Flair vinder WWE SmackDown Levende Kvinders titlen i enorme chok før WM35 rygte runde-up WWE sladder søjle: Rob Gronkowski til WWE, lækket Survivor Series kamp Jimmy Uso anholdelse Jimmy Uso blev for nylig arresteret efter at komme ind i et skænderi med en politibetjent efter sin kone, Naomi, bliver trukket over. Uso har fået ud let med TMZ rapportering: ”Vi har lært Uso og hans advokat, John Freeman, indgået en aftale med anklagemyndigheden, hvor han aftalte at påberåbe sig nogen konkurrence for at blande sig i en govt. medarbejder – og til gengæld, han blev dømt til at betale $ 450 i bøder ”3 USOS har været et dagligt syn i SmackDown siden i løbet af de sidste par år.

Manchester United vil betale en goodwill gestus på £ 1 million til Molde efter udnævnelsen Ole Gunnar Solskjær som deres permanente manager. Den norske blev formelt annonceret som klubbens chef på en tre-årig kontrakt, som med succes har taget ansvaret på et midlertidigt grundlag, da han erstattede den fyrede Jose Mourinho tilbage i December.

2 Ole Gunnar Solskjær er blevet belønnet med en permanent kontrakt efter at omkring Manchester Uniteds sæson Han vandt sine første otte kampe, der har ansvaret, og har hævdet i alt 14 sejre og to uafgjorte i blot 19 kampe. Molde modtog halvdelen af ​​betalingen i december, hvor Solskjær tog over og hans tidligere klub vil nu modtage den anden halvdel af deres penge.

Solskjær er opsat på at bevare et stærkt forhold mellem klubberne, der tiltrådte fra Molde til blot £ 1.5m i 1996, samtidig med at gå på at styre sin tidligere side i to separate perioder. SENESTE PREMIER LEAGUE NYHEDER IKKE rode rundt Claude Makelele engang lovede at sætte Barcelona legende på hospitalet gribe Premier League ledere parat til at tage hold fra banen i tilfælde af racisme ‘Han har gjort HANS BIT’ Tidligere Skotland chef siger, at han ville give Adam Johnson et ” ny chance’ live på talkSPORT West Ham vs Everton: Eksklusiv kommentar, kick-off tid og hold nyheder Syng det Lær de ord for Ole Gunnar Solskjær er Manchester United sang Endelig Arsenal boss leverer gode nyheder om Denis Suarez skiftende tider Hvordan fodbold mest ikoniske stadions har ændres gennem årene HOME RUN Klopp ikke ser Anfield som en fordel for Liverpool i mesterskabskampen Først i 2011 i to år og derefter igen i 2015, efter at have tilbragt ni måneder i Premier League med Cardiff. ”Fra den første dag jeg ankom, følte jeg hjemme på denne specielle klub,” sagde han. ”Det var en ære at være en Manchester United-spiller, og derefter at starte min coaching karriere her.

2 Solskjær lykkedes Molde i to separate besværgelser ”De sidste par måneder har været en fantastisk oplevelse, og jeg vil gerne takke alle de trænere, spillere og personale for det arbejde, vi har gjort hidtil. ”Dette er en opgave, som jeg altid drømt om at gøre, og jeg er ud over glade for at have en chance for at lede klubben på lang sigt og forhåbentlig levere den fortsatte succes, som vores fantastiske fans fortjener.” Hans første kamp i spidsen siden annonceringen vil være hjemme til Watford på lørdag.
Manchester United skal forsøge at underskrive de bedste unge spillere i Europa nu Ole Gunnar Solskjær er klubbens permanente manager.

Dette er ifølge Tony Cascarino, den tidligere Irland angriber, der siger United skulle forsøge at friste folk som Manchester Citys midtbanespiller Phil Foden og Chelseas Callum Hudson-Odoi, den wing, til Old Trafford. 2 Solskjær blev afsløret som Manchester Uniteds manager torsdag Solskjær blev bekræftet som Uniteds permanent chef torsdag efter udmærker sig i position vicevært, og han lovede i sin første pressekonference, at Red Devils ville være at udnytte transfermarkedet denne sommer.

Men efter en række tvivlsomme signings i det forløbne par år, Cascarino mener, at det kan være tid for United at bevæge sig væk fra deres nuværende filosofi om at købe store navn spillere til store gebyrer. I sin Times kolonne, talkSPORT pundit Cascarino skriver: ”United har forsøgt tilgangen af ​​store navne og store signings, men United er om noget mere end det.

Comments are closed.

Go to top
custom term paper writingbuy essaybuy essays cheap